Skal Biocontrole
Skal Biocontrole
Skal Biocontrole 2
Skal Biocontrole 2
Skal Biocontrole 3
Skal Biocontrole 3

Certificering

Als u besloten heeft om uw bedrijf te laten certificeren, leest u hier hoe dit proces werkt:

Wij spreken alleen van import als u aankoopt van landen buiten de Europese Unie. Voor het importeren zijn verschillende voorwaarden opgenomen in de verordening 1235/2008 en bijbehorende bijlagen. Partijen moeten worden ingeklaard voor het vrije handelsverkeer.
Voordat u zich bij ons aanmeldt en wij een toelatingsonderzoek inplannen, zorgt u ervoor dat uw bedrijf is ingericht op het importeren van biologische producten.
Voor uw type bedrijf moet u de volgende zaken voorbereiden/ inzichtelijk hebben tijdens het toelatingsonderzoek:

Als u de producten fysiek ontvangt, moeten de volgende onderdelen ook geborgd en inzichtelijk zijn:

Heeft u bovenstaande voorbereiding af en wilt u zich aanmelden?
Klik dan hier. Zodra wij uw gegevens ontvangen en gecontroleerd hebben, bevestigen wij uw registratie en ontvangt u uw unieke Skalnummer. Tevens ontvangt u een factuur voor de registratiebijdrage. Wij voeren op uw bedrijf een toelatingsonderzoek uit. De inspecteur gaat samen met u na of uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Hij noteert deze bevindingen in een rapport. Op kantoor beoordelen wij dit rapport.Bij een positieve beoordeling ontvangt u een certificaat. Vanaf dat moment kunt u biologische producten gaan importeren. De procedure certificering kan dus vrij vlot doorlopen worden.