Mobile menu trigger

Verkooppunt

Voor winkelketens, zelfstandige formulevrije winkels en marktkramen die biologische producten verkopen, geldt er een certificatieplicht. Een verkooppunt is certificatieplichtig als er sprake is van onverpakte verkoop en/of als er handelingen met biologische producten uitgevoerd worden, zoals snijden en verpakken, afbakken of het mengen van losse producten (bijv. noten). Deze verplichting geldt voor biologische voedingsmiddelen en diervoeding van agrarische oorsprong en/of biologisch levend plantaardig materiaal, zoals planten in pot, snijbloemen, bloembollen en zaden. Producten als biologische kleding of cosmetica behoren niet tot het werkveld van Skal.
image

Winkelketen - met biologische producten

Is uw winkel onderdeel van een formule of winkelketen en verkoopt u biologische levensmiddelen? Lees dan meer over de certificatieplicht voor winkelketens.

image

Zelfstandige winkel - met biologische producten

Verkoopt uw zelfstandige formulevrije winkel biologische producten? Lees dan meer over de certificatieplicht voor zelfstandige winkels.

image

Marktkraam - met biologische producten

Verkoopt u biologische producten op een markt? Lees dan meer over de certificatieplicht voor marktkramen.

image

Speciaalzaak - met biologische producten

Verkoopt u biologische voedselproducten in uw speciaalzaak? Lees dan meer over de certificatieplicht voor speciaalzaken.

Bezoekadres
Skal Biocontrole
Dr. Klinkertweg 28a
8025 BS Zwolle
Postadres
Skal Biocontrole
Postbus 384
8000 AJ Zwolle