Mobile menu trigger

Cows big

Toezichthouder op
biologische productie

image

Zoek bio-bedrijven

Wilt u checken of een bedrijf wel bio-gecertificeerd is?

image

Bio-Verordening

Lees hier de laatste informatie over de Bio-Verordening, specifiek voor uw sector.

image

Inputlijst

Bekijk de publieke lijst van commerciële middelen (inputs) die gebruikt mogen worden in de biologische landbouw wanneer andere teeltmaatregelen onvoldoende..

image

Starten met Bio

Biologisch ondernemen houdt óók in dat u zich laat certificeren of registreren! Zodat uw bedrijf voldoet aan de biologische wetten die gelden in Europa.

Nieuws

14 07 2022

Lidl als eerste grote retailer met alle winkels biologisch gecertificeerd

Lidl beet, als eerste grote retailer, de spits af en is daarmee als eerste van de grote supermarktketens voor alle winkels biologisch gecertificeerd.

Lees meer
12 07 2022

Skal volgt definitieve afspraken over etiketteren van producten met zonnebloemolie.

Er zijn afspraken gemaakt over het etiketteren van levensmiddelen bij het tekort aan zonnebloemolie. Skal volgt de gemaakte afspraken.

Lees meer
01 07 2022

Skal rondt Europese aanbesteding ‘Leasing van Bedrijfsvoertuigen’ af

Op woensdag 22 juni jongstleden vond de definitieve gunning van de Europese aanbesteding ‘Leasing van Bedrijfsvoertuigen’ plaats.

Lees meer

Blog

11 12 2020

Online biologische producten verkopen?

Wellicht vraagt u zich af: ‘Registreren of certificeren van online verkoop van biologische producten? Moet dat ook? Het antwoord daarop is volmondig; ja!

Lees meer
09 07 2020

Starten met biologische producten?

U bent een enthousiaste betrokken teler of veehouder en wil daar in meebewegen. Maar hoe start ik als biologische teler? Waar begin ik en waar moet ik aan voldoen?

Lees meer
07 07 2020

Scherp aan de wind zeilen

De ervaringen met de uitbraak van COVID-19 bewijst maar eens weer dat het een illusie is om via KPI’s, dashboards en jaarplannen volledig grip te hebben op de resultaten van een organisatie. Opeens liep geen enkel werkproces meer als voorheen.

Lees meer

Vacatures

Specialist Toezicht

Met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van toezichts- en handhavingsactiviteiten....

Lees meer

Adviseur Planning & Control

Als adviseur planning en control kun je informatie goed analyseren en beoordelen. Cijfermatig inzicht en planmatig sterk behoren ook tot jouw kwaliteiten.

Lees meer

Certificatiemedewerker landbouw

Als Certificatiemedewerker landbouw maak je onder meer inspectieopdrachten aan en toets en beoordeel je productrecepturen.

Lees meer
Bezoekadres
Skal Biocontrole
Dr. Klinkertweg 28a
8025 BS Zwolle
Postadres
Skal Biocontrole
Postbus 384
8000 AJ Zwolle