Mobiel menu trigger

Certificatie webshop

Als uw webshop onder de certificatieplicht valt, leest u hier hoe het certificatieproces in zijn werk gaat:
Voordat u uw registratieformulier instuurt en wij een toelatingsonderzoek bij u inplannen, zorgt u ervoor dat uw bedrijf is ingericht op het verhandelen van biologische producten.

Ter voorbereiding op het toelatingsonderzoek wordt van u verwacht dat u de volgende zaken heeft voorbereid/ inzichtelijk kunt maken:

Wilt u de producten die u verhandelt zelf opslaan? Dan dient u de volgende aanvullende zaken voor te bereiden/ inzichtelijk te hebben voor het toelatingsonderzoek:

Als u bovenstaande voorbereidingen hebt getroffen, kunt u uw bedrijf bij ons aanmelden middels dit formulier.
Zodra wij uw gegevens ontvangen en gecontroleerd hebben, bevestigen wij uw registratie en ontvangt u uw unieke Skalnummer. Ook ontvangt u een factuur voor de registratiebijdrage. Wij voeren op uw bedrijf een toelatingsonderzoek uit. De inspecteur gaat dan samen met u na of uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet en noteert de bevindingen in een rapport. Op kantoor beoordelen wij dit rapport. Bij een positieve beoordeling ontvangt u een bio-certificaat. Vanaf dat moment mag u biologische producten gaan opslaan en verhandelen.

Certificeren of registreren? Doe de certificatiechecker

Wilt u weten of u uw webshop moet laten certificeren of alleen registreren? De certificatiechecker kan u helpen om hier achter te komen.

Bezoekadres
Skal Biocontrole
Dr. Klinkertweg 28a
8025 BS Zwolle
Postadres
Skal Biocontrole
Postbus 384
8000 AJ Zwolle