Mobile menu trigger

Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u onze nieuwsitems:

15-08-2023

Start tweede inspectie bij hoog risico bedrijven

Skal voert momenteel inspecties uit bij bedrijven die dit jaar ingedeeld zijn in toezichtarrangement hoog. Bedrijven die in dit toezichtarrangement vallen worden twee keer per jaar geïnspecteerd.

image
18-07-2023

Overgangsregeling voor inspectie van ontheffingen bij onthoornen

Op 1 augustus 2023 gaat een overgangsregeling in voor de inspectie op ontheffingen bij het onthoornen van jonge dieren. Vanaf die datum schrijft Skal geen afwijkingen meer als een ontheffing op dierniveau bij het onthoornen bij jonge dieren ontbreekt.

image
13-07-2023

Uitspraak Raad van State in zaak over Wob-verzoek RTL

Op 12 juli heeft de Raad van State uitspraak gedaan in de zaak over het openbaar maken van bedrijfsnamen door Skal. RTL had op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) verzocht om openbaarmaking, maar Skal weigerde dit vooralsnog op basis van privacywetgeving.

image
28-06-2023

Vak 10 op het COI: grenscontrolepunt of punt van vrijgave voor het vrije verkeer?

In vak 10 op het COI moet het punt van vrijgave voor het vrije verkeer of het grenscontrolepunt worden ingevuld. Welke van de twee, dat is afhankelijk van de controles op de zendingen.

image
27-06-2023

Net gecertificeerd: Eco Worldwide Solutions

Ook in de biologische keten is soms ongediertebestrijding nodig. Sinds kort zijn de milieuvriendelijke laagzuurstofkamers van Eco Worldwide Solutions (EWS Group) door Skal gecertificeerd. Hierdoor kunnen insecten en andere ongewenste diertjes bestreden worden zonder de biologische keten te verbreken.

image
< 1 2
Archief
Bezoekadres
Skal Biocontrole
Dr. Klinkertweg 28a
8025 BS Zwolle
Postadres
Skal Biocontrole
Postbus 384
8000 AJ Zwolle