Over ons 2015
Over ons 2015

Ineke Mastenbroek voorzitter van nieuwe Advies Raad Skal

22 August 2019

Het bestuur van Skal heeft Ineke Mastenbroek aangesteld als onafhankelijk voorzitter van haar nieuw op te richten Advies Raad.

Ineke Mastenbroek4Mevrouw Mastenbroek combineert een uitstekende kennis van het politiek-bestuurlijke speelveld binnen de agrarische sector met ervaring op het gebied van toezicht en certificering, ondernemerschap en innovatie.

Oprichting Advies Raad
Het bestuur van Skal heeft een nieuwe governance-structuur opgezet in overleg met het ministerie van LNV en vertegenwoordigers van de biologische sector. In deze nieuwe opzet brengt een Advies Raad advies uit aan het bestuur en de directeur van Skal. De Advies Raad mag maximaal uit 20 leden bestaan waarin er een evenredige vertegenwoordiging is tussen primaire en secundaire productie, handel, winkels en de consument.

Vacature Leden Advies Raad
Heeft u interesse om Skal te adviseren over de onafhankelijke en onpartijdige uitvoering van de certificering, en de uitvoering van het toezicht op de betrouwbaarheid van biologische producten? Bekijk dan de vacature voor Leden van de Advies Raad!  

Nieuws