Mobile menu trigger

Skal hervat inspecties op locatie

image

Vanaf half juni zal Skal haar inspecties weer op locatie uitvoeren. Hiervoor is een protocol ontwikkeld waardoor de inspecties uitgevoerd kunnen worden met in acht neming van de corona-richtlijnen. Bedrijven waar een inspectie wordt ingepland, ontvangen het protocol voorafgaand aan de inspectie zodat de inspectie veilig kan worden uitgevoerd.

Verloop inspectie
De meeste onderdelen van een inspectie op locatie zijn hetzelfde gebleven als voor de corona-maatregelen. Zo zal er ingegaan worden op de bedrijfsadministratie en zal ook de rondgang op de locatie plaatsvinden. Uiteraard wordt er bij de rondgang rekening gehouden met de bestaande hygiëne-maatregelen binnen het bedrijf. Wat afwijkt is dat er geen aanvullende interviews met overige medewerkers in het bedrijf gehouden zullen worden. Het is de bedoeling dat de inspectie door één medewerker wordt begeleid. Tot slot zal de inspecteur tijdens de inspectie 1,5 meter afstand houden. Bedrijven wordt verzocht dit goed te faciliteren.

Online inspecties
De online inspecties die al afgesproken en bevestigd zijn worden nog uitgevoerd. De nog niet bevestigde afspraken zullen zoveel mogelijk omgezet worden naar een inspectie op locatie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bezoekadres
Skal Biocontrole
Dr. Klinkertweg 28a
8025 BS Zwolle
Postadres
Skal Biocontrole
Postbus 384
8000 AJ Zwolle