Mobile menu trigger

Nieuws

21 09 2022

Definitie ‘jong pluimvee’ in relatie tot voer vastgesteld

Nederland heeft ervoor gekozen om 'jong pluimvee’ in relatie tot voer te definiëren als pluimvee jonger dan 18 weken. Dit is in lijn met het advies van de Europese Commissie....

Lees meer
08 09 2022

Net gecertificeerd: Maatschap Koonstra

Eigenlijk wilde de Friese melkveehouder Douwe Koonstra al langer overschakelen, alleen kon hij geen afnemer vinden. Inmiddels heeft hij een melkfabriek gevonden aan wie hij sinds kort biologische melk levert.

Lees meer
07 09 2022

Duur leegstand uitloop minimaal 30 dagen voor alle soorten pluimvee

Het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft de periode van leegstand tussen twee koppels voor alle soorten pluimvee vastgesteld op minimaal 30 dagen. Voorheen werd onderscheid gemaakt tussen leghennen (60 dagen) en vleeskuikens (30 dagen).

Lees meer

Blog

11 11 2020

Online biologische producten verkopen?

Wellicht vraagt u zich af: ‘Registreren of certificeren van online verkoop van biologische producten? Moet dat ook? Het antwoord daarop is volmondig ja!

Lees meer
09 07 2020

Starten met biologische producten?

U bent een enthousiaste betrokken teler of veehouder en wil daar in meebewegen. Maar hoe start ik als biologische teler? Waar begin ik en waar moet ik aan voldoen?

Lees meer
07 07 2020

Scherp aan de wind zeilen

De ervaringen met de uitbraak van COVID-19 bewijst maar eens weer dat het een illusie is om via KPI’s, dashboards en jaarplannen volledig grip te hebben op de resultaten van een organisatie. Opeens liep geen enkel werkproces meer als voorheen.

Lees meer

Vacatures

Tester

Dankzij jou verloopt de testuitvoering binnen ons DevOps-team optimaal en binnen de gestelde randvoorwaarden. Klinkt goed? Dan hebben wij misschien wel de baan die jij zoekt!

Lees meer

.NET Developer

Als developer houd jij je graag bezig met de integratie tussen diverse onderdelen in het applicatielandschap. Je ontwikkelt applicaties en software in een Azure-omgeving en beheert wat je zelf ontwikkeld hebt.

Lees meer

Certificatiemedewerker levensmiddelen

Als certificatiemedewerker levensmiddelen beoordeel je inspectierapporten, waarna je beslist of een biologisch certificaat verstrekt wordt of niet. Klinkt goed? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Lees meer
Bezoekadres
Skal Biocontrole
Dr. Klinkertweg 28a
8025 BS Zwolle
Postadres
Skal Biocontrole
Postbus 384
8000 AJ Zwolle