Mobile menu trigger

Nieuws

27 02 2023

Net gecertificeerd: Othmar Bierbrouwerij

Familiebedrijf Othmar Bierbrouwerij uit het Twentse Ootmarsum brouwde al natuurlijke bieren volgens het Duitse Reinheitsgebot. Binnenkort wordt hun pils Othmar Goud biologisch gebrouwen. Het Skal-certificaat hebben ze al ontvangen.

Lees meer
16 02 2023

Biologische certificaten ook in TRACES beschikbaar

Biologische certificaten zijn nu ook beschikbaar in TRACES. Voorlopig blijven de certificaten ook beschikbaar in mijn.skal.nl.

Lees meer
08 02 2023

Inloggen mijn.skal.nl nu ook via eHerkenning

Per vandaag is het mogelijk in het klantenportaal mijn.skal.nl ook in te loggen via eHerkenning. Skal voert deze inlogmethode door om de online veiligheid van gebruikers te borgen.

Lees meer

Blog

Hoe word je inspecteur landbouw bij Skal?

'Als inspecteur bezoek je veel verschillende bedrijven. Een goede opleiding is dan natuurlijk heel belangrijk. Ik ben Lynn van der Steuijt en werk sinds augustus 2021 als inspecteur landbouw bij Skal. In deze blog vertel ik iets over de opleiding tot landbouwinspecteur.'...

Lees meer

Online biologische producten verkopen?

Wellicht vraagt u zich af: ‘Registreren of certificeren van online verkoop van biologische producten? Moet dat ook? Het antwoord daarop is volmondig ja!

Lees meer

Starten met biologische producten?

U bent een enthousiaste betrokken teler of veehouder en wil daar in meebewegen. Maar hoe start ik als biologische teler? Waar begin ik en waar moet ik aan voldoen?

Lees meer

Vacatures

Inspecteur Landbouw in Noord-Nederland

Als inspecteur Landbouw voer je inspecties uit bij exploitanten om te toetsen of zij voldoen aan de wettelijke eisen die gesteld worden aan certificatie.

Lees meer

Inspecteur Verwerking & Handel Zuid-Holland

Als inspecteur Verwerking & Handel voer je inspecties uit bij exploitanten om te toetsen of zij voldoen aan de wettelijke eisen die gesteld worden aan certificatie....

Lees meer

Certificatiemedewerker landbouw

Als Certificatiemedewerker controleer je de volledigheid en correctheid van de rapporten die onze inspecteurs opstellen tijdens een inspectie.

Lees meer
Bezoekadres
Skal Biocontrole
Dr. Klinkertweg 28a
8025 BS Zwolle
Postadres
Skal Biocontrole
Postbus 384
8000 AJ Zwolle