Over ons 2015
Over ons 2015

Aankondiging: vanaf maart Mijn.Skal.nl online

11 February 2019

Eind maart zal Skal gaan werken met een nieuw online klantengebied: Mijn.Skal.nl.
Op Mijn.Skal.nl kunnen bij Skal geregistreerde bedrijven inloggen en o.a. hun inspectierapporten inzien, productspecificaties aanvragen en hun actuele bio-certificaat downloaden.  Deze functionaliteiten -die nu ook beschikbaar zijn na het inloggen op www.skal.nl- zijn gebruiksvriendelijker gemaakt. 
Overview2

 

 

 

 

 

 

Productspecificaties via Mijn.Skal.nl
Het aanvragen van productspecificaties is makkelijker gemaakt. Bekijk hier een filmpje over hoe u vanaf maart in Mijn.Skal.nl productspecificaties aan kunt vragen:

Tijdens de overgang van het oude naar het nieuwe klantengebied kunt u tijdelijk geen productspecificaties aanvragen. Skal-medewerkers zullen in deze periode alle aanvragen uit het huidige klantengebied verwerken.

Zijn uw contactgegevens actueel? Vanaf maart inlog met e-mailadres ipv Skalnummer. 
Op Mijn.Skal.nl kan niet meer met het Skalnummer worden ingelogd. U kunt alleen inloggen met een e-mailadres.
Half maart ontvangen al de bij Skal geregistreerde bedrijven een inlogcode voor Mijn.Skal.nl via de e-mail. Deze e-mail wordt verstuurd naar de bij Skal bekende hoofdcontactpersoon. Deze hoofdcontactpersoon kan vervolgens collega’s uitnodigen om gebruik te maken van Mijn.Skal.nl.
Zorg er dus voor dat de contactgegevens van uw hoofdcontactpersoon actueel zijn. Zodat de mail met inloggegevens voor Mijn.Skal.nl bij de juiste persoon aankomt.
U kunt uw contactgegevens inzien in het huidige klantengebied onder Mijn Gegevens.  Is de daar genoemde hoofdcontactpersoon met bijbehorend e-mailadres niet meer actueel? Mail dan voor maart de juiste contactgegevens naar info@skal.nl.  

Meldingen via Mijn.Skal.nl
Nieuw op Mijn.Skal.nl is een Meldingenportaal. Meldingen over twijfels rondom de bio-status van een product, gaan vanaf maart niet meer via de mail, maar via Mijn.Skal.nl.  Meldingen

 

 

 

 

Mijn.Skal.nl voortgekomen uit wensen van geregistreerden
De vernieuwing van Mijn.Skal.nl komt voort uit alle wensen die geregistreerden de afgelopen jaren aan ons door hebben gegeven. Deze feedback vormt de basis van de vernieuwing. Ook tijdens de bouw hebben veel geregistreerden meegedacht en meegetest. We willen iedereen daar van harte voor bedanken. Deze samenwerking heeft een goed resultaat opgeleverd. Maar: ook na de live-gang van Mijn.Skal.nl zullen we blijven vernieuwen. Als u tijdens het gebruik van het nieuwe klantengebied verbetersuggesties heeft, kunt u die aan ons laten weten via de ingebouwde feedbackfunctie. 

Nieuws