Mobile menu trigger

Uitnodiging – Symposium ‘Wegwijs in de biologische regels’ voor bedrijfsadviseurs – 23 juni 2022

image

Wij nodigen u van harte uit voor een symposium op donderdag 23 juni. Het thema van dit symposium is Wegwijs in de biologische regels. De bijeenkomst is bedoeld voor voorlichters en adviseurs van agrarische bedrijven die biologisch produceren of dit willen gaan doen.

De biologische regelgeving is gewijzigd. Dit heeft gevolgen voor de biologische boer die u bijstaat, én voor ondernemers die willen omschakelen naar een biologische bedrijfsvoering. Zeker als het gaat om informatie die inzichtelijk moet zijn, is er met ingang van 1 januari 2022 veel veranderd. Skal praat u als erfbetreder en/of adviseur bij over de huidige biologische regels, te beginnen bij de basis.

Praktijksituaties gevraagd

Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij wat er bij u en uw klanten leeft, nodigen wij u uit om vooraf casussen en vragen te sturen. Op welke vragen zou u graag antwoord krijgen? Welke praktijksituaties zou u graag bespreken? U kunt uw vragen en casussen sturen naar symposium.juni2022@skal.nl.

De ochtend sluiten we af met een netwerklunch. Aansluitend kunt u ’s middags een bezoek brengen aan de BioVelddag.

Wanneer, hoe laat en waar

Datum: donderdag 23 juni

Tijd: van 09:00 tot 14:00 (inclusief lunch)

Locatie: PPO-Lelystad WUR

Doelgroep: voorlichters en adviseurs van biologische agrarische bedrijven en (potentiële) omschakelaars

Kosten: € 100,00

Registratie

--> Aanmelden kan via deze link. Na aanmelden ontvangt u een bevestiging van deelname. Let op: het maximum aantal deelnemers aan deze bijeenkomst is 50 personen.

Vragen of meer informatie?

Nog vragen over dit bericht, laat het ons weten via symposium.juni2022@skal.nl. We kijken uit naar uw komst, graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Namens het organiserend team,

Skal Biocontrole
Inge de Groot

In samenwerking met: BioAcademy en BioHuis

Bezoekadres
Skal Biocontrole
Dr. Klinkertweg 28a
8025 BS Zwolle
Postadres
Skal Biocontrole
Postbus 384
8000 AJ Zwolle