Mobile menu trigger

Sector groeit: Skal groeit mee

Even voorstellen… onze nieuwe inspecteurs

Stefanie Bos
Stefanie werkt sinds maart bij Skal als Inspecteur Landbouw. Stefanie heeft veel ervaring met audits: voor Skal werkte ze als Beoordelaar Melkveebedrijven bij Qlip, daarvoor als controleur bij de NVWA. Door het bezoeken van de verschillende bedrijven, en door in gesprek te gaan met veehouders, heeft ze erg veel kennis over de agrarische sector.

KobaltFoto0035 2Dennis Verbij
Dennis werkt sinds januari bij ons als Inspecteur Levensmiddelen. Dennis heeft als controleur gewerkt bij de NVWA (controleur veterinaire import) en bij CoMore, maar werkte voor hij als Skal-inspecteur aan de slag ging meerdere jaren als slager. Dennis kan zijn kennis over de vleessector natuurlijk volop inzetten bij Skal, maar hij geniet ook van de veelzijdigheid van de inspecties die hij bij Skal uitvoert. Geen dag is hetzelfde!

KobaltFoto0032 2Edwin Wijnhorst
Edwin werkt sinds januari bij Skal als Inspecteur Levensmiddelen. Edwin heeft een ruime ervaring als manager van verschillende productieafdelingen in meerdere branches in de levensmiddelensector. Hij heeft veel audits meegemaakt als auditee en intern auditor, maar maakt bij Skal zijn gewenste overstap naar lead auditor/inspecteur.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bezoekadres
Skal Biocontrole
Dr. Klinkertweg 28a
8025 BS Zwolle
Postadres
Skal Biocontrole
Postbus 384
8000 AJ Zwolle