Mobile menu trigger

Mijn.Skal.nl online

Vanaf maandag 25 maart werkt Skal met een nieuw online klantengebied: Mijn.Skal.nl. Alle bij ons geregistreerde bedrijven ontvangen vandaag in de loop van de dag een uitnodiging met inlog-gegevens.
Op Mijn.Skal.nl kunnen bij Skal geregistreerde bedrijven inloggen en o.a. hun inspectierapporten inzien, productspecificaties aanvragen en hun actuele bio-certificaat downloaden. Deze functionaliteiten zijn gebruiksvriendelijker gemaakt.
Overview2

Productspecificaties via Mijn.Skal.nl
Het aanvragen van productspecificaties is makkelijker gemaakt. Bekijk hier een filmpje over hoe u in Mijn.Skal.nl productspecificaties aan kunt vragen:

Inlog met e-mailadres ipv Skalnummer.

Op Mijn.Skal.nl kan niet meer met het Skalnummer worden ingelogd. U kunt alleen inloggen met een e-mailadres.
Deze inlogcode voor Mijn.Skal.nl ontvangt ieder bij ons geregostreerd bedrijf via de e-mail. Deze e-mail wordt verstuurd naar de bij Skal bekende hoofdcontactpersoon. Deze hoofdcontactpersoon kan vervolgens collega’s uitnodigen om gebruik te maken van Mijn.Skal.nl.

Meldingen via Mijn.Skal.nl

Nieuw op Mijn.Skal.nl is een Meldingenportaal. Meldingen over twijfels rondom de bio-status van een product, gaan vanaf maart niet meer via de mail, maar via Mijn.Skal.nl. Meldingen

Mijn.Skal.nl voortgekomen uit wensen van geregistreerden
De vernieuwing van Mijn.Skal.nl komt voort uit alle wensen die geregistreerden de afgelopen jaren aan ons door hebben gegeven. Deze feedback vormt de basis van de vernieuwing. Ook tijdens de bouw hebben veel geregistreerden meegedacht en meegetest. We willen iedereen daar van harte voor bedanken. Deze samenwerking heeft een goed resultaat opgeleverd. Maar: ook na de live-gang van Mijn.Skal.nl zullen we blijven vernieuwen. Als u tijdens het gebruik van het nieuwe klantengebied verbetersuggesties heeft, kunt u die aan ons laten weten via de ingebouwde feedbackfunctie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bezoekadres
Skal Biocontrole
Dr. Klinkertweg 28a
8025 BS Zwolle
Postadres
Skal Biocontrole
Postbus 384
8000 AJ Zwolle