Skal Biocontrole
Skal Biocontrole
Skal Biocontrole 2
Skal Biocontrole 2
Skal Biocontrole 3
Skal Biocontrole 3

Opslag

U wilt biologische producten gaan opslaan? Dan moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Welke voorwaarden voor uw bedrijf gelden kunt u hier lezen. Wilt u de informatie liever op papier, dan kunt u ons infoblad lezen.

Voordat u uw registratieformulier instuurt en wij een toelatingsonderzoek inplannen, zorgt u ervoor dat uw bedrijf is ingericht op het opslaan van biologische producten.

Wilt u ter voorbereiding op de inspectie de volgende zaken voorbereiden/ inzichtelijk hebben:

Heeft u bovenstaande voorbereiding afgerond en wilt u zich aanmelden?
Vul dan het registratieformulier op en stuur het ons toe. Zodra wij uw gegevens ontvangen en gecontroleerd hebben, bevestigen wij uw registratie en ontvangt u uw unieke Skalnummer. Tevens ontvangt u een factuur voor de registratiebijdrage. Wij voeren een toelatingsonderzoek uit op uw bedrijf. De inspecteur gaat dan samen met u na of uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Hij noteert deze bevindingen in een rapport. Op kantoor beoordelen wij dit rapport.Bij een positieve beoordeling ontvangt u een bio-certificaat. Vanaf dat moment mag u biologische producten gaan opslaan.
Onze planners nemen contact met u op om het toelatingsonderzoek in te plannen. Er is een spoedprocedure mogelijk. Dan voeren we het toelatingsonderzoek uit binnen 10 werkdagen. Hiervoor worden extra kosten berekend, zie ons tarievenblad.