Skal Biocontrole
Skal Biocontrole
Skal Biocontrole 2
Skal Biocontrole 2
Skal Biocontrole 3
Skal Biocontrole 3

Aanmelden bij Skal

Denkt u erover uw bedrijf biologisch te laten certificeren? Dan doet u er verstandig aan zich eerst breed te oriƫnteren.
Wanneer u uw bedrijf bij ons aanmeldt via het registratieformulier, gaan wij ervan uit dat uw bedrijf voorbereid is op het toelatingsonderzoek.
Zodra wij uw registratieformulier ontvangen en gecontroleerd hebben, bevestigen wij uw registratie en ontvangt u uw unieke Skalnummer. Tevens ontvangt u een factuur voor de registratiebijdrage.
Na uw registratie vindt ons toelatingsonderzoek plaats op uw bedrijf. Deze voeren wij uit binnen 25 werkdagen (10 werkdagen bij spoedprocedure). De inspecteur gaat samen met u na of uw bedrijf inderdaad aan alle voorwaarden voldoet. Hij noteert deze bevindingen in een rapport. Op kantoor beoordelen wij dit rapport.
Voor landbouwbedrijven gaat er vervolgens een omschakelingsperiode van start. In deze periode moet een landbouwbedrijf aan alle voorwaarden voldoen, maar is het bedrijf nog niet gecertificeerd.
De overige bedrijven ontvangen bij een positieve beoordeling een bio-certificaat met daarop de biologisch gecertificeerde bedrijfsactiviteiten. Vanaf het moment van certificatie mogen zij deze bedrijfsactiviteiten uitvoeren.

Wilt u zich aanmelden?
De aanmeldprocedure hangt af van uw type bedrijf:
Teelt van gewassen
Veehouderij
Aquacultuur
Vervaardigen
Import
Opslag
Handel
Webshop